Register
„Arany”-os lányok a muhi íjászversenyen
sport

A Csillagösvény Hagyományőrző Egyesület nyolc fős íjászcsapata április 22-én reggel vágott neki az útnak, hogy részt vegyen a II. Muhi Történelmi Íjászversenyen. Az út kicsit hosszú volt, de a jókedv segített ezen túllendülni. A verseny kezdete előtt az összegyűlt íjászok együtt elénekelték a Szózatot, majd lerótták kegyeletüket a Muhi síkon elesett hősök előtt. A versenyt egy tágas mezőn rendezték meg, ahol 21 különböző nehézségű célt kellett leküzdeni. Az erős szél kissé nehezítette a versenyzést, ez azonban senkinek nem szegte kedvét, mindenki a maximumra törekedett. Egy remekül szervezett és kitűnő célokkal tarkított versenyen vettünk részt ahol öregbítettük egyesületünk és Mezőtúr hírnevét.

Az eredményhirdetés újabb örömöket hozott hiszen mazsola leány kategóriában Török Dorina első helyezést ért el, valamint menyecske kategóriában Herbály Mónika szintén első helyezett lett!

Itt is és újból gratulálunk nekik!

Köszönet a csapat többi tagjának a tisztes helytállásért, név szerint: Kovács István, Bátori Lajos, Kis Patrik, Török Imre, Fási Bálint és Kovács László íjászoknak! Reméljük,hogy a Csillagösvény Hagyományőrző Egyesület tagjai továbbra is ilyen elánnal küzdenek a további versenyeken is!

Aki kedvet kapott az íjászkodáshoz és szeretne Mezőtúron e sportnak hódolni az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 20/366-6034

Az Egyesület tagsága nevében:

Kovács László

elnökségi tag

 
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu