Register
Mezőtúr a világ közepe esszépályázat
oktatás

Mezőtúr Város Önkormányzata esszépályázatot hirdet „Mezőtúr a világ közepe” címmel felső tagozatos általános iskolás, valamint középiskolás tanulók részére.

A téma: Arra vagyunk kíváncsiak, mit szerettek, mi tetszik nektek különösen Mezőtúrban, illetve miért jó gyerekként és később felnőttként ebben a városban élni.

Pályázók köre: Pályaművet két korosztály képviselői, felső tagozatos általános iskolások (5.-8. osztály), illetve középiskolások (I.-IV. osztály) nyújthatnak be.

Formai követelmények: A fogalmazásokat Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, 1.15-ös sorközzel gépelve, min. 2, max. 4 oldal terjedelemben várjuk.

Ne felejtsetek címet adni az esszének!

Pályázatok elbírálása, eredményhirdetés

A pályázatokat szakértő zsűri bírálja el. Két korosztályban hirdetünk győztest.

Az eredményhirdetés időpontja és helyszíne: 2012. május. 25. - a Városnap rendezvényeinek keretében -, a Polgármesteri Hivatal díszterme.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a pályaművek az eredményhirdetést követően kiállításra kerülnek.

Adminisztratív információk

A pályaművek benyújtása papír alapon, személyesen vagy postai úton történhet.

A beadott fogalmazásokat mindenképpen zárt borítékban várjuk, amelyre a neveteken és címeteken kívül írjátok rá: „Mezőtúr a világ közepe”.

A beérkezési határidő mindkét esetben 2012. május 16., 16:00.

Az esszék végén minden esetben szerepeljen a nevetek, korotok, iskolátok neve, osztályotok és szerepeljenek az elérhetőségeitek (cím, e-mail cím, ha van, telefonszám) is! Ezek természetesen nem számítanak bele a terjedelembe.

Kérünk titeket, tartsátok szem előtt, hogy a pályamű benyújtásával felelősséget vállaltok annak eredetiségéért és felelőssé tehetnek titeket, ha az írásművel kapcsolatban harmadik fél részéről bármilyen követelés merül fel.

Amennyiben kérdezni szeretnétek a pályázattal kapcsolatban, keressétek Karsainé Szabó Juditot az 56 551-923-as telefonszámon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

A pályázattal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk.

Sok sikert kívánunk!

Herczeg Zsolt

polgármester

 
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu