Register
Pályázati kiírás a Kunok II. Világtalálkozójához kapcsolódó rendezvények támogatására
kultúra

A Nagykun Hagyományőrző Társulás (NHT) pályázatot ír ki a társult önkormányzatok (Berekfürdő, Karcag, Kenderes, Kétpó, Kisújszállás, Kunhegyes, Kunmadaras, Mezőtúr, Túrkeve) részére a Kunok II. Világtalálkozójához kapcsolódó rendezvények támogatására.

A pályázat célja: a társult önkormányzatok területén megrendezendő, a Kunok II. Világtalálkozójához kapcsolódó rendezvények támogatása.

A pályázók köre: a Nagykun Hagyományőrző Társulás önkormányzatai. Az önkormányzatok területén működő civil szervezetek, egyesületek, klubok az önkormányzatok társrendezőiként pályázhatnak.

A pályázati keretösszeg: 1.000.000 Ft

Az elnyerhető támogatási összeg: maximum 300.000 Ft, de a teljes rendezvény költségének maximum 50%-a.

A pályázat(ok) benyújtásának (postára adásának) határideje: 2012. május 31.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2012. június 30.

A pályázatok elbírálásáról a döntést követő 15 napon belül értesül a pályázó. A támogatás egy összegben kerül átutalásra a pályázó által megadott számlaszámra utólagos elszámolási kötelezettség mellett. A pályázó az elnyert támogatásról legkésőbb 2012. november 30-ig számlamásolatokkal köteles elszámolni. Amely önkormányzat határidőre nem számol el, az kizárja magát a jövő évi, hasonló célra kiírt pályázatból.

A pályázat benyújtásának módja: A pályázatot benyújtása az e célra készített adatlapon történhet, mely letölthető a www.kisujszallas.hu honlapról. A pályázati adatlapot hiánytalanul kell kitölteni, a pályázat benyújtása után hiánypótlásra nincs lehetőség. A hiányosan vagy késve benyújtott pályázatok nem támogathatók.

A pályázat benyújtásának helye: Kisújszállás Város Önkormányzata, 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. A borítékon fel kell tüntetni: Pályázat rendezvény támogatására.

Kisújszállás, 2012. április 3.

Kecze István

NHT-elnök

 
Copyright © 2024. MezÅ‘túr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu