Register
Suli-Buli a Rákóczi Suliban
Írta: Bodor Márti   

Idén második alkalommal, szeptember 23-án rendezte meg a Rákóczi Úti Általános Iskola a Suli-Buli elnevezésű vigasságát. Az iskola tanítói egy kellemes délelőttre invitáltak kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 


Az udvaron több programot sorakoztattak fel: kézműves foglalkozásokat, mesterségeket próbálhattak ki a gyerekek. Megismerhették az origami technikáját, készíthettek fülbevalót, ajtódíszeket, gyöngyből ékszereket. Rajzfilmkészítő animátor segítségével a gyerekek saját rajzaiból videót készítettek. Mindezek mellett volt hintózás, vattacukor, lángos. Az osztályok főzőversenyen is összemérhették egymással tudásukat. Az elkészült ételeket 3 tagú zsűri bírálta, majd az első 3 helyezettet díjazta. Hogy a szülők se maradjanak mozgás nélkül apa-fia foci bajnokságot rendeztek, ami igen nagy sikert aratott mind a két korosztályban.

Dr. Siposné Varga Ildikó, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy hagyományt szeretnének ebből a rendezvényből teremteni, minden évben ősszel számíthatnak majd az iskolások ilyen jó hangulatú Suli Buli megtartására.

Bodor Márti

 
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu