Register
Városfejlesztési kérdőív
Túron túl

Tisztelt Hölgyem, Uram!

 

Jelen kérdőív különösen fontos eszköze Mezőtúr város további fejlesztéseit – kiemelten az integrált településfejlesztés további ütemeit – megalapozó kutatásnak.

A kérdőíves felmérés 2012. december 3-tól 2012. december 16-ig tart. Célunk olyan aktuális információk gyűjtése, amelyek a település fejlődésének folyamatát, valamint a lakosság által kívánatosnak tartott fejlesztési irányokat tükrözik.

Együttműködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság és gazdasági szereplők tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehetséges a helyi igényeknek megfelelő fejlesztések előkészítése.

A gyorsabb feldolgozás érdekében arra kérjük, hogy elektronikusan töltse ki a város honlapjáról (www.mezotur.hu) letölthető kérdőívet és jutassa el a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a papíron kitöltött kérdőívet Mezőtúr Város Polgármesteri Hivatal portájára leadni vagy egyéb úton megküldeni szíveskedjen 2012. december 16-ig. A később beérkezett kérdőíveket sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.

A kérdőívet innen lehet letölteni: KÉRDŐÍV LETÖLTÉSE

 

Véleményét, aktivitását ezúton is köszönöm!

 

 

Üdvözlettel:

Herczeg Zsolt

Mezőtúr Város Polgármestere

 
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu