Register
SAJTÓANYAG
Írta: Bodor Márti   

A  JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

„KARÁCSONYI FÉNYEK” FOTÓ ÉS RAJZPÁLYÁZATÁRÓL

2012. december 2 - december 24. között ismét meghirdeti karácsonyi fotópályázatát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, mely idén rajzpályázattal is kiegészül.

2010. év végén indította útjára az adventi időszakhoz kapcsolódó fotópályázatát a megyei önkormányzat. Az elmúlt két évben szép számban érkeztek be fényképek a megye minden szegletéből.  Az idei pályázat a fiatalabb korosztály aktívabb bevonására törekszik, ezért rajzpályázat keretében várjuk a gyerekek munkáját is általános iskolás kortól.

A pályázati fotók és rajzok feldíszített, kivilágított épületek, közterek, lakóházak, udvarok   mellett a karácsonyhoz kötődő életképeket, hangulatot, életérzést is megörökíthetnek.

 

Mindkét kategóriában az első három helyezett értékes díjazásban (TV, fényképezőgép, okostelefon, vásárlási utalvány, stb.) részesül. Idén közönség díj is kiosztásra kerül, a beérkezett művekre a pályázat lezárását követően lehet szavazni a megyei önkormányzat Facebook oldalán.

A pályázati kiírás megtalálható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat honlapján (www.jnszm.hu)  és a www.facebook.com/jnszm oldalon.

 

Szolnok, 2012.december 1.

 

 

Galó Anita

irodavezető-helyettes

 

 
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu