Register
Városnap 2013
Írta: Bodor Márti   

 

Mint már korábban beszámoltunk, 2013. május 11-én negyedik alkalommal kerülnek megrendezésre a Városnapi programok. Ez évben is lesz főzőverseny, és városkapitányi viaskodások is. KÉSZÜLJETEK főszakács és kapitány jelöltek!!

A program keretében kiállítást rendezünk a Városi Galériában, melynek témája: Mezőtúr képzőművészete.

Az alább felsorolt Mezőtúrról elszármazott, elhunyt képzőművészek alkotásaiból szeretnénk megrendezni a kiállítást: Galambosi Edit, Szalay Béla, Csabai – Wágner József, Izsák József, Tauber Vilmos Félegyházi László, Kolozsvári Endre, Németh Ferencné Emma néni, Pörge Gergely, Váradi Lajos.

A kiállítás megrendezéséhez ezúton is kérjük az Ön segítségét. Ha van a tulajdonában a felsorolt képzőművészek valamelyikétől olyan alkotás, amelyet a kiállítás időtartamára rendelkezésünkre bocsátana, akkor kérem keressen fel az alábbi elérhetőségeken: Bordács László ügyvezető: telefon: 06-56-305-299; 06-20-243-5807, vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; illetve személyesen a Közösségi Ház 122-es irodájában. Rendezzük együtt a Városnapi kiállítás!

Ne feledje: 2013. május 11. VÁROSNAP!!!

Minden érdeklődőt szeretettel vár Mezőtúr Város Önkormányzata és a rendező Mezőtúri Közművelődési és Sport KKN Kft.

Bordács László

ügyvezető

 

 
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu