Register
Köszönet nyilvánítás
közélet

Bizonyára mindenki emlékszik arra a közlekedési katasztrófára, ami 2010. júniusában következett be Szentes és Kunszentmárton között. A szerencsétlenségben 7 mezőtúri lakos vesztette életét.

Mint ahogy a híradásokból kiderült a kisbusz egyik utasa életben maradt, és most az önkormányzat segítségét kérte. A baleset során súlyosan megsérült, jelenleg is kerekesszékkel közlekedik. Herczeg Zsolthoz, Mezőtúr város polgármesteréhez fordult azzal a kéréssel, hogy járdája töredezett és a székkel nem tud rendesen közlekedni rajta. A városvezetőség ennek a kérésnek eleget tett és el is indultak a munkálatok, hogy Éva (teljes nevét kérte nem megjelentetni) könnyebben tudjon rajta közlekedni. Most lapunkon keresztül kíván a számára nagy segítségért köszönetet mondani.

- Kéréssel fordultam Herczeg Zsolt polgármester úrhoz, levélben megírtam neki, hogy nagyon rossz a járdám, nem tudok közlekedni rajta kerekesszékkel. Erre nagyon gyorsan reagált, személyesen kijött megnézni a helyzetet. Elmondta, hogy teljesen megérti a problémám és megbeszéltük, miként kellene megoldani ezt. Megérkeztek az önkormányzat által küldött emberek és el is készült a járda az igényeimnek megfelelően. Nem csak kint az utcán, hanem bent az udvaron is, hogy ki tudjak fordulni az utca felé, mert itt nem volt széles járdám. Nagyon sokat jelent ez nekem a felgyógyulásban és a közlekedésben is. Nagyon hálás vagyok érte, nem tudom elégszer megköszönni ezt a segítséget. Köszönöm az ideirányított dolgozók munkáját is, nagyon lelkiismeretesen dolgoztak, hogy minél hamarabb elkészüljön a kifelé vezető út.

 
Copyright © 2024. MezÅ‘túr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu