Register
Háromszoros boldogság
Írta: Bodor Márti   

Több, mint 20 éve nem volt hasonló eset Mezőtúron, mint ami 2013. szeptember 3-án beragyogta városunkat. A mezőtúri Csipesné Geszti Szilvia világra hozta hármas ikreit. Bár a babák Debrecenben születtek, lakhelyüket tekintve Mezőtúrt gazdagítják. Szilvia kérdésünkre elmondta, hogy terveztek családot, babát, de ezek sikertelensége miatt más megoldást kellett találniuk a régen várt családgyarapításra.

– Tervezett babák voltak. Több évi sikertelen próbálkozás után belevágtunk a lombik programba,ami szerencsénkre elsőre sikerült, ráadásul háromszorosan! Amikor kiderült, hogy hárman vannak, hirtelen fel sem fogtuk. Egyszerűen hihetetlennek tűnt, hogy ez velünk megtörténhet. Hatalmas boldogságot éreztünk. Persze megfordult a fejünkben, hogy nem lesz könnyű hirtelen három gyerekkel, de minden fáradalmat megérnek! Eredetileg a 32. hétre volt tervezve a császármetszés, de mivel jól viseltem a terhességet az orvosom biztatására még két héttel sikerült eltolni a szülést. Így 2013. szeptember 03-án megszületett: Alíz 2100g - 48cm-vel, Emma 2150g - 44cm-vel és András 2200g - 48cm-vel a Debreceni Klinikán. Szerencsénkre nagyon jó babák, három óránként esznek, azután alszanak. Eleinte szokatlan és fárasztó volt az éjszakai műszak, de mostanra már belerázódtunk. Anyukám segít a mindennapokban. Teljesen megváltoztatták az életünket, amit persze egy cseppet sem bánunk! Nagyon jó érzés három picurkát imádni egyszerre. Rengeteg segítséget kaptunk a családunktól, barátainktól, ismerőseinktől és ismeretlenektől is, amit ezúton szeretnénk nagyon megköszönni!

Szerkesztőségünk és a Mezőtúri Közművelődési és Sport KKN Kft. valamennyi dolgozója nevében ezúton is sok boldogságot és egészséget kívánunk a családnak!

Bodor Márti

 
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu