Register
Túron túl

A Joomla! csapat legfrissebb hírei



A JÁSZKUN VILÁG – 2013. Gyermek és Ifjúsági Művészeti Szemle
Túron túl

A JÁSZKUN VILÁG – 2013. Gyermek és Ifjúsági Művészeti Szemle döntőjét tartották 2013. november 23-án a Művelődési Ház és Könyvtár épületében, Martfűn.

Bővebben...
 
KÉZMŰVESEK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA

A Városi Oktatási Centrum (a volt főiskola épülete) adott otthont 2013. november 6-án a Gál Ferenc Főiskola, a Mezőtúri Ipari Park Kft. valamint a Túri Fazekas Múzeum által szervezett „Kézművesek Országos Találkozója” konferenciának.

Bővebben...
 
VIDÉKFEJLESZTÉSI SZAKEMBEREK TANÁCSKOZTAK A POLGÁRMESTERI HIVATALBAN

2013. november 7-én kihelyezett országos tanácskozást tartottak a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) megyei referensei és Mezőtúr város vezetői a polgármesteri hivatalban. A téma az elkészült a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó Vidékfejlesztési Programmal kapcsolatos társadalmi egyeztetés eredményeinek ismertetése volt.

Bővebben...
 
Utazás kiállítás 2013
Írta: Bodor Márti   

2013. február 28 - március 3. között, Budapesten a Hungexpo területén került megrendezésre hazánk legnagyobb turisztikai eseménye, az Utazás Kiállítás.

Bővebben...
 
Népi kultúránk a gasztronómia tükrében

 

A nyár folyamán jelent meg egy kitűnő gasztronómiai kiadvány: Hornok Ernő: Körös menti ízek című könyve. Szakácskönyvnek is mondhatnám, de attól sokkal több. Három város Gyomaendrőd, Mezőtúr, Szarvas táji, kultúrtörténeti, szakácsművészeti értékeit mutatja fel számtalan gyönyörű, színes fotóanyaggal és irodalmi szemelvényekkel gazdagítva.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 4
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu