Register
rendőrségi hírek


Gyors felderítés Mezőtúron
rendőrségi hírek

Melléklet a 16050/3117-4/2013/ált. számú irathoz

 

A Mezőtúri Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályán eljárás indult a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen gépjárművel közlekedett Mezőtúr külterületén a 4268-as számú úton 2013. november 21-én, amikor a vasúti átjárónál elvesztette uralmát járműve felett és az úttest mellett található vasúti fényjelző berendezés oszlopának ütközött. A balesetet okozó jármű vezetője a helyszínt elhagyta A baleset során személyi sérülés nem történt, a fényjelző berendezés a földből kifordult. A mezőtúri rendőrök a gyors és a kiterjedt információgyűjtésnek köszönhetően már másnap felderítették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Sándor 42 éves kiskunfélegyházi lakost, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgattak.

 

 
Rendőrségi hírek
rendőrségi hírek

Melléklet a 16050/3117-1/2013/ált. számú irathoz

Itt az ősz, figyeljünk jobban a közlekedésre

Az ősz beállta nemcsak a természetben hoz mélyreható változásokat. A hazai időjárási körülmények között az idő hidegre fordulása életünkben egész sor változást idéz elő, mert az átlagosnál és a megszokottnál nehezebb körülmények között kényszerülünk közlekedni.

Bővebben...
 
Nekem megkerült a kerékpárom…
Írta: Bodor Márti   

Az elmúlt napokban, hetekben sajnos olyan bűncselekmények történtek a városban, melyek megelőzése és felderítése nagyon fontos és mindannyiunk közös érdeke. Azért, hogy el tudjuk kerülni a sértetté válást mi magunk is nagyon sokat tehetünk, ezáltal csökkentjük a bűnalkalmak számát, és nem adunk esélyt a tolvajoknak.

Bővebben...
 
Csalót fogtak Mezőtúron

 

Egy közismert műrepülő világbajnok pilóta rokonának kiadva magát próbált meg különféle programokat szervezni egy férfi az egyik kollégiumban 2012. november 27-én, melyről bejelentés érkezett a rendőrségre. A kiérkező rendőrök igazoltatták az 53 éves budapesti férfit, akiről kiderült, hogy elfogató parancsot bocsátottak ki ellene csalás miatt Budapesten. A férfit a rendőrök azonnal előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

 
Beszámolt a rendőrség
rendőrségi hírek

Mezőtúr Város Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a Mezőtúri Rendőrkapitányság 2011. évi beszámolóját. A beszámoló során megtudhattuk azt, hogy a helyi és megyei rendőrség létszáma a korábbi évekhez képest nőtt, a korábban üres álláshelyek betöltésre kerültek. A regisztrált bűncselekmények száma az előző évhez képest 20%-kal csökkent, és csökkent a regisztrált bűnelkövetők száma is. A rendőrség együttműködése a polgárőrséggel kiváló, egymás munkáját segítik. A közlekedési bűncselekmények száma csökkent, a közlekedési helyszíni bírságolások száma növekedett. A szabálysértési ügyek száma, a kiszabott bírságok összege csökkent. A rendőrség hangsúlyt fektet a bűnmegelőzési tevékenységre. A képviselő-testület tagjai elismerően szóltak a rendőri tevékenységről és megköszönték a munkájukat.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu