Register
sport


Mezőtúri focisták Szlovákiában
sport
Írta: Bodor Márti   


A MAFC labdarúgás utánpótlás  U-11-es csapatával 2013.július 1-6-ig a Szlovákiában rendezett nemzetközi  FRAGARIA futballkupán vettünk részt. A nagyszabású rendezvénynek a szlovákiai Eperjes városa adott otthont.

Bővebben...
 
XIV. Faragó Tamás "Rose" Kupa

 

Július 13-14-én a Vodafone Pólósuli és Mezőtúr Város Önkormányzata szervezésében került megrendezésre a XIV. Faragó Tamás „Rose” kupa a Mezőtúri Városi Strandfürdő területén.

Bővebben...
 
Világverő küzdősportolók
sport

 

2013. június 27-30-ig a Magyarországi Tapolca városa adott otthont a WAKF (World All-Style Kickboxing Federation) világszervezet amatőr világbajnokságának. A négynapos küzdősport rendezvényen Point Fighting, Light Contact, Kick Light, Muay Thai, Full Contact, Low Kick, K1 Rules, Body Contact, Submission Grappling, Self Defense, MMA, és különböző formagyakorlatokban mérték össze a harcosok felkészültségüket. A Tapolcai Rendezvénycsarnok a megnyitóra megtelt különböző nemzetiségű versenyzőkkel. Olasz, Cseh, Szlovák, Horváth, Román, Kenyai, Izraeli és természetesen Magyar egyesületek kezdték meg a versenyzést.

Bővebben...
 
Református Általános Iskolák V. Országos Atlétikai Bajnoksága Mezőtúron
sport

A Mezőtúri Református Kollégium ebben az esztendőben rendezte meg ötödik alkalommal a Református Általános Iskolák V. Országos Atlétikai Bajnokságát.

Bővebben...
 
VIII. Tour de Túr
sport

2013. április utolsó vasárnapján a kerekezés szerelmesei ismét birtokba vehették egy napra az aszfaltot. A rendezés stafétáját a nemrégiben alakult ProTúr Országúti Kerékpár Csapat vette át, és rögtön két újdonsággal lepte meg a kilométer falókat. Az egyik, hogy a hosszútáv 80 km-re „hízott”. A másik, hogy Kumánia Teljesítménytúra néven egy 60 km-es etap várta a nyugodtabb tempót kedvelő nevezőknek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 10
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu