Register
sport


Éremeső az Európa Bajnokságon
sport

2013. április 05–07. Baja városa adott otthont a WTKA Világszervezet Harcművészeti Európa Bajnokságának. Örömünkre szolgált, hogy végre Magyarországon került megrendezésre ez a nemzetközi verseny, így nem kellett külföldre utazni. A háromnapos rendezvény alatt thaibox, touch (semi-contact), Oriental light-low, Oriental Classic (K1) valamint kínai eredetű formagyakorlatok kategóriákban mérhették össze tudásukat a versenyzők. A magyar klubok szerb, horváth, szlovák, szlovén, olasz, török és svéd klubok versenyzőivel is összecsaphattak a ringben és a páston egyaránt.

Bővebben...
 
Mezőtúri kungfusok az Országos és Európa Bajnokságon
Írta: Bodor Márti   

Mozgalmasan indult a Mezőtúri Wing Chun Kung Fu H.S.E. versenyzőinek a 2013-as év.  Március 23-án Székesfehérváron került megrendezésre a H.K.F. Magyar Bajnokság I. fordulója. A megmérettetésre 6 versenyzővel indultunk. Nagy József, Pápai Zsanett, Boldog Róbert, Márki Bence, Patkós Imre és Nagy Dániel készült a tatamin megmutatni tudását.

Bővebben...
 
Táncverseny Mezőtúron

Jenei Évának a Kner Tánc-Sport Egyesület elnök asszonyának és Márki Norbert mezőtúri táncpedagógusnak köszönhetően 2013. április 06-án, Mezőtúron került megrendezésre a IV. Kner Kupa „C” és „B” Tíztánc Országos Bajnokság és Klubközi Táncverseny. A színvonalas rendezvény lebonyolítására a Városi Oktatási Centrum sportcsarnokában került sor. A versenyen összesen 110 pár indult, akik az ország minden pontjáról, 8 éves kortól egészen senior korosztályig érkeztek városunkba. A klubközi versenyt 10 órakor Szűcs Dániel a MOS Bizottság elnöke nyitotta meg. A megnyitón részt vett Batta Attila Viktor Mezőtúr város alpolgármestere is. A bajnokságon gyermektől a felnőtt korosztályig, „E-D” kategóriáig csodálhatta a közönség a standard és latin táncokat bemutató versenyzőket.

Bővebben...
 
B33 Kosárlabda Diákolimpia Országos Döntő
Írta: Bodor Márti   


Valamiben elsőnek lenni mindig jó érzés. Jó érzés akkor, ha megnyersz egy sportversenyt, de kiemel akkor is, ha elindítasz valamit. Mezőtúr - Tokács Anikó és Karsai András szervezésével - most elindított egy új diákolimpiai sportágat, a B33-at. Amiben nem csak a sportág az új, hanem a lebonyolítás is, hiszen három korcsoport (általános iskola, amatőr, középiskola- igazolt) egy időben, egy helyen méri össze tudását. A kosárlabdának ezt a 3-3 elleni szakágát már utcai formában sokan ismerhetik (streetball), ennek finomított, tornatermi változata a B33.

Bővebben...
 
Véget ért a tekebajnokság
sport

Véget ért a 2012-2013-s városi amatőr tekebajnokság, ezért itt az ideje egy kis számvetésnek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 10
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu