Register
sport


I. Tóth Károly Meghívásos Úszóverseny
Írta: Bodor Márti   

2013. január 12-én a Mezőtúri Közművelődési és Sport KKN Kft., a Mezőtúr Város Sportiskola és a szülők szervezésében került sor a I. Tóth Károly Meghívásos Úszóverseny megrendezésére a mezőtúri fedett uszodában. A verseny célja versenyzési lehetőség biztosítása a Szolnok és Békés megyei egyesületek számára, valamint méltó megemlékezés Tóth Károly úszóedző és Balogh Melinda egykori versenyző emlékére.

Bővebben...
 
Megyei Úszóbajnokság IV. forduló, december 8., Szolnok
Írta: Bodor Márti   

A Tisza-ligeti uszodában megrendezésre került utolsó forduló azt volt hivatott eldönteni, hogy a negyedik forduló versenyszámaiban ki lesz a legjobb, valamint, hogy a korcsoportokban ki lesz a Megyebajnok. Igazán népes mezőny gyűlt össze, a betegek igyekeztek felépülni, valamint az év eleje óta szorgalmasan készülő úszópalánták életük első versenyére készültek.

Bővebben...
 
Dalmások Mezőtúron
Írta: Bodor Márti   

A Dalma Dance Club (DDC) 1998-ban alakult Törökszentmiklóson, Györfi Dalma vezetésével. Nem sokkal később Mezőtúr is csatlakozott a klubhoz. A táncosok mára igazolt versenyzők. Magyarországon túl külföldön is megmutatták már tehetésüket.. Mezőtúron egy olyan diák van, aki immár 10 éve tagja a klubnak. Beszélgetésemben Györfi Dalmát a klub alakulásáról, versenyeredményekről kérdeztem, Fazekas Nikolettát pedig az elmúlt 10 évről faggattam.

Bővebben...
 
Köszönet Szőke Barna sorstársunknak

 

Szőke Barna a Mozgássérültek Mezőtúri csoportjának a tagja. Tizennégy évvel ezelőtt érszűkület miatt a lába amputálást javasolták, de nem járult hozzá.

Bővebben...
 
I. Tóth Károly meghívásos úszóverseny
Írta: Bodor Márti   

I. Tóth Károly meghívásos úszóverseny

Mezőtúr

2013. január 12.

„5 korcsoportban, 5 pályán, 50m-es futamok”

A verseny célja: Versenylehetőség a Szolnok és Békés megyei egyesületek, szakosztályok versenyzői részére. Versenyzési, felkészülési lehetőség biztosítása, kapcsolatok ápolása.

A mezőtúri uszoda népszerűsítése.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 10
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu