Register
sport


Duatlon Diákolimpia Országos Döntő
sport

Nagyszerűen szerepeltek a mezőtúri triatlonosok a Duatlon Diákolimpia Országos Döntőn 2012. október 13-án Szekszárdon.

Nagy fába vágták a fejszéjüket a duatlon diákolimpia szekszárdi országos döntőjének szervezői, amikor vállalták, hogy az igazolt és amatőr státuszú kétpróbázóknak egy napon levezénylik az évről-évre nagy mezőnyöket felvonultató viadalt.

Bővebben...
 
Ismét csúcson a mezőtúri atléták!
Írta: Bodor Márti   

 

A nyári és őszi sikeres versenyzések után a szeptember 22-23-án Tatabányán megrendezett Serdülő Országos Egyéni Bajnokságra 5 versenyzőnk kvalifikálta magát. 5 versenyzőnk 10 versenyszámban vette fel a szöges- és dobó cipőt az ország legjobbjaival. A kvalifikációs versenyekről az országos ranglista első 20-22 versenyzőjét hívták meg a 2012-es év legnagyobb serdülő versenyére, ahol az 1997-98-99-ben született atléták mérték össze erejüket és tudásukat. A mezőtúri kis csapat nagy reményekkel vágott neki a hosszú útnak, hiszen 5 versenyszámban vezették a magyar ranglistát.(A versenynek volt egy pikantériája, miszerint a bajnokságon minden versenyszámban legjobb két eredményt elérő versenyző egy héttel később,(szept. 29-én) a Rijekában megrendezett öt ország versenyén magukra ölthetik a magyar címeres mezt.)

 

 

 

 

Bővebben...
 
WTKA Magyar Bajnokságán arattak a mezőtúri és túrkevei harcosok
Írta: Bodor Márti   

 

2012.október 06-án Baján került megrendezésre a WTKA szervezet országos bajnoksága MMA, Low-kick-Light és K1 kategóriában.

 

 

 

 

 

Bővebben...
 
Újabb izgalmas hétvégék után
Írta: Bodor Márti   

A sikeresen megvívott első hazai mérkőzés után október 6-án Algyőre látogatott a Mezőtúri AFC kézilabda csapata. A délutánt a junior együttesek csatája nyitotta, ami egy nagyon szoros mérkőzést hozott. A mezőtúri fiatalok sok hibával játszottak, de az utolsó 10 percben küzdőszellemüknek köszönhetően egy pontot elhoztuk a az algyői csarnokból. A felnőtt csapatnak már nem járt ilyen sikerrel, pedig 40 percig jól tartotta magát a mezőtúri nagy csapat, a mérkőzésen folyamán többször is vezetett, azonban a sok technikai hibát, illetve pontatlan támadásokat jól kihasználta a hazai csapat, így vereség lett a vége.

Bővebben...
 
Megyei Úszó Bajnokság III. forduló Tiszaföldvár
Írta: Bodor Márti   

Szeptember 22-én került megrendezésre a megyei úszó egyesületek versenyzői között zajló újabb, idén már harmadik megmérettetésre. Sikerült kifognunk az első hűvösebb hétvégét, ami ugyan nem szegte kedvét a gyerekeknek és a strandfürdőbe ellátogató szép számú közönségnek, de mégis jó lett volna, ha marad abból a 30-32 fokos melegből. Jó szezonnyitónak bizonyult ez a verseny, hisz minden edző tapasztalhatta, hogy versenyzői milyen alapokkal vágnak neki a nyári pihenés után az újabb felkészülési időszaknak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 10
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu