Register
közélet


Boldog István az útdíjról
Írta: Bodor Márti   

2013. augusztus 23-án Boldog István a Fidesz országgyűlési képviselője, megyei útügyi biztos Mezőtúron demonstrált az alsóbbrendű utak érdekében.

Sajtótájékoztató keretén belül elmondta, hogy Kovács Károllyal a Megyei Közútkezelő Kht. vezetőjével folytatott tárgyalása során áttekintették a megyei közutak helyzetét. Ez alapján elmondta, hogy javaslatot fog tenni a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felé a közutak állapotával és az útdíjjal kapcsolatosan.

Bővebben...
 
arTúr fesztivál és Túri Vásár értékelő sajtótájékoztató
Írta: Bodor Márti   

2013. augusztus 6-10. között került megrendezésre az arTúr Fesztivál, augusztus 11-én a Túri Vásár. A programsorozatban helyet kaptak a sport és kulturális programok, gyermek és felnőtt rendezvények egyaránt. Ahogy az már elhangzott mindkét esemény kiemelt fontosságú a város életében.

Bővebben...
 
A MEGYEI BALESET-MEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE

 

Elmúlt a nyár sok gyermek és felnőtt bánatára. Véget ért a szünidő, itt a szeptember, a tanévnyitók ideje, a héten sok helyen már elkezdődik az iskola. Egyre több gyermek jelenik meg az utakon gyalogosként és utasként egyaránt.

Bővebben...
 
Bezár a „bazár”

 

Valami jónak a végével szembesülni nem könnyű dolog. Ezt közhírré tenni még nehezebb. Mégis úgy érzem, ennyivel tartozom magamnak is, az embereknek is.

Bővebben...
 
III. Baba- és Gyermekbörze

III. Baba -és gyermekbörze

2013. szeptember 14-én szombaton, 8-tól 13 óráig, a Közösségi Házban!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 37
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu