Register
közélet


Csillagpont
Írta: Bodor Márti   

Tisztelt Mezőtúri Lakosok!

 

Ahogyan július előtt hírt adtunk, most köszönetet szeretnénk mondani a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó nevében. A Csillagpontra összesen 3745-en regisztráltak és jelentek meg. Hála Istennek személyi sérülés és komolyabbnak mondható baleset, inzultus nem történt.

Bővebben...
 
Bemutatkozik a Körös Tv
Írta: Bodor Márti   

Mezőtúron az Optanet hálózatán fogható a szarvasi székhelyű Körös Televízió műsora. A TV kialakulásáról, Mezőtúrhoz való tartozásáról Sipos Zoltánnal a Körös TV tulajdonos ügyvezetőjével beszélgettem.

 

Bővebben...
 
Üdvözöljük a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagságában!
közélet


Az adategyeztető és a tagdíj önbevalló lapokat a www.bevallasnak.hu honlapon töltjük ki. Amennyiben nálunk szeretné kitölteni bevallását,a gyors ügymenethez kérjük előre készítse elő az alábbi adatokat és dokumentumokat:a levelünkben elküldött azonosítóját (kamarai nyilvántartási számát) és jelszavát
természetes személy esetén: őstermelői- vagy egyéni vállalkozói igazolványát
gazdálkodó szervezet, jogi személy esetén: adószámát, cégjegyzékszámát, bírósági nyilvántartási számát, stb.
főtevékenysége TEAOR vagy ÖVTJ kódját
2012. évi nettó árbevételének összegét, vagy ha nem rendelkezett jövedelemmel, akkor a várható tárgyévi árbevételét

Bővebben...
 
Boldig István országgyűlési képviselő sajtótájékoztatója
Írta: Bodor Márti   

2013. július 5-én Boldog István országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott négy fő témában. Érintett témái a szociális nyári gyermekétkeztetési támogatások, a rezsicsökkentés folytatása, béremelések a közszférában és a földtörvény.

Bővebben...
 
East Fest 2013
közélet

Idén is megrendezésre kerül az East Fest Kelet-Magyarország legújabb fesztiválja, 2013. július 18-21.között. Ahogy közeledik az időpont egyre többször, egyre izgatottabban hangzik el a rendezvény neve. Fellépőkről, programokról, házi szabályokról beszélgettem Szabó Ferenccel, a fesztivál sajtókapcsolatokért felelős munkatársával.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 37
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu