Register
közélet


Megkérdeztük
Írta: Bodor Márti   

2013 május 30-án megtartotta Mezőtúr képviselő testülete soros ülését. A született döntésekről, elhangzott bejelentésekről Herczeg Zsolt városunk polgármestere és Batta Attila Viktor alpolgármester nyilatkozott egy sajtótájékoztató keretén belül.

Bővebben...
 
Gyermeknap 2013.
közélet
Írta: Bodor Márti   

„Ha mosolyok rózsakertje
volna, ez a nagyvilág,
benne: kisgyermek mosolya,
lenne a legszebb virág.”

Pecznyík Pál

 

Bővebben...
 
(Gondolatok Takács Győző 75. születésnapján)
közélet

Mezőtúr – Szolnok – Pápa – Devecser –Keszthely- Vonyarcvashegy- Sopron-Fertőhomok…..

 

 

„A barátság egy lélek, mely két testben lakozik”

(Arisztotalesz)

 

2008. Szolnok. Megható ünnepség a Főiskola kutatói számára. Mint szereplő, ajándékokat kapok, közte bekeretezett „Ex Libris” – Takács Győző képzőművész által nekem készített ajándék. Az izgalom csak hosszú idő után ért utol: az általam alig ismert művész „eltalált”. Az ábra mindent tartalmaz, ami szorosan tartozik életemhez: vidék templommal, kedvenc állataim, könyvem, életem. Bántó fájdalom belülről: meg sem köszöntem! Aztán: újabb ünnepség. Bemutatnak minket egymásnak. A nyílt tekintet, barátságos és őszinte mosoly – ahogy a filozófus – Hioszi Tatiosz- mondja:

„Ami belülről ragyog, az kívülről is látható”

Bővebben...
 
Mezőtúri Járási Hivatal közleménye
közélet

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. tv. 93. § (2) bekezdése alapján a Közszolgálati Tisztviselők Napja július 1-je (hétfő) munkaszüneti nap és az ügyfélfogadás is szünetel.

Bővebben...
 
Harmadik csarnokkal bővül a Rafi
közélet
Írta: Bodor Márti   

Ahogy arról már korábban beszámoltunk 2013. április 19-én a Rafi Hungaria Kft. lerakta harmadik csarnokának alapkövét. A cég múltjáról, jelenéről és jövőjéről Metzker Krisztina kérdezte Tóth Lajost, a Rafi Hungaria Kft. ügyvezető igazgatóját.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 37
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu