Register
közélet


Köszönet nyilvánítás
közélet

Bizonyára mindenki emlékszik arra a közlekedési katasztrófára, ami 2010. júniusában következett be Szentes és Kunszentmárton között. A szerencsétlenségben 7 mezőtúri lakos vesztette életét.

Bővebben...
 
Megkérdeztük...
Írta: Bodor Márti   

A 2013. március 28-ai testületi ülés után Herczeg Zsolt Mezőtúr város polgármestere sajtótájékoztató keretén belül tájékoztatott bennünket egyes döntésekről. Az elkészült költségvetésről, és az álláskeresők számára kínált képzési lehetőségekről kérdeztük polgármester urat.

Bővebben...
 
Tájékoztató
Írta: Bodor Márti   

Nagy sajtóérdeklődés mellett 2013. április 8-án a Hortobágy-Berettyónál történő árvízi védekezésről és a belvíz helyzetéről rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója Bak Sándor a mezőtúri közlekedési híd lábánál. Jelenleg III. fokú készültség van érvényben a Hortobágy-Berettyón.

Bővebben...
 
Városnap 2013
Írta: Bodor Márti   

Az elmúlt időszakban többen is felhívták a figyelmem, hogy a Városnapi dátumok nem elég egyértelműek. Tulajdonképpen, mikor is van a születésnap, és mikor ünnepelünk.

Tehát: a Város napja 2013. május 14.(kedd). Ez a dátum hivatalosan Mezőtúr Város születésnapja, amelyet Mezőtúr Város Önkormányzatának Képviselő – testülete határozatában elfogadott.. A Városnaphoz kapcsolódó programok időpontja május 11.(szombat). Azaz, május 11-én tartja a város a születésnapi programjait.

Bővebben...
 
Kun Emléknap Mezőtúron
Írta: Bodor Márti   

2013. április 05-én 10.00 órától a Kun Emlékhelyen (Túrkevei út) városi ünnepség keretében emlékezett meg Mezőtúr Város Önkormányzata kun örökségünkről.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 37
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu