Register
közélet


Városnap 2013

 

Mint már korábban beszámoltunk, 2013. május 11-én negyedik alkalommal kerülnek megrendezésre a Városnapi programok. Ez évben is lesz főzőverseny, és városkapitányi viaskodások is. KÉSZÜLJETEK főszakács és kapitány jelöltek!!

Bővebben...
 
Tájékoztatás a 2012 december havi vízdíjszámlákról

A 2012. decemberi havi vízdíjszámlával kapcsolatban, szeretnénk tájékoztatni fogyasztóinkat, a magasabb összegű vízdíjszámlák okáról.

Bővebben...
 
Tájékoztató a városi kórház jelenlegi helyzetéről
Írta: Bodor Márti   

2013. január 23-án került sor a Mezőtúr Városi Kórház - Rendelőintézet lakossági tájékoztatójára a Közösségi Ház nagytermében. A rendezvényen megjelentek az intézményben dolgozó osztályvezető főorvosok, az ápolási és a gazdasági igazgató,  és Dr. Csellár Zsuzsanna a kórház igazgatója. Igazgatónő a bevezetőjében elmondta, hogy egymásnak ellentmondó hírek terjednek a városban a kórház jelenét illetően. Tájékoztatójában kihangsúlyozta, hogy az intézménynek van jelene és jövőképe, amely a folyamatos és kiszámítható működést vetíti elő.

Bővebben...
 
Adományozás a mezőtúri tankonyhának
Írta: Bodor Márti   

2012. decemberében, két ünnep között egy sajnálatos eseményre történt. Eddig ismeretlen tettes egy tankonyhát károsított meg, ennek hatására Boldog István a Fidesz Országgyűlési képviselője egyfajta gyűjtés kezdeményezett. Erről az eseményről Boldog István tájékoztatta a helyi médiumokat.

Bővebben...
 
2013. február 1-jén országszerte megkezdődnek az agrárkamarai választások
közélet
Írta: Bodor Márti   

 

Az Országgyűlés a 2012. évi CXXVI. törvényben rendelkezett az új Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara létrehozásáról. A minden eddiginél szélesebb bázison megalakuló új köztestület kiterjed a teljes élelmiszer-előállítási láncra, azaz alanyi jogon tagja lesz a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, az agráripar és a vidékfejlesztés minden piaci szereplője - az őstermelőktől a nagyvállalatokig, a termelőktől a kereskedőkig. A jogalkotó célja: erős, egységes és korszerű köztestületet létrehozni a magyar agrárium támogatására, versenyképességének erősítésére és érdekeinek hatékony védelmére.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

20. oldal / 37
Copyright © 2024. Mezőtúr és Vidéke. Kelemen Márton - mkskft.hu